JUNIORI No Limit predvodi skupinu Virovitica – Pitomača, čak pet klubova smjestilo se u tri boda razlike na slatinskom i orahovačkom području

JUNIORI – VIROVITICA-PITOMAČA A

Nogometna akademija No Limit u juniorskom uzrastu odradila je dobar posao na otvaranju prvenstva. Na domaćem terenu ugostili su Omladinac iz Korije kojeg su kući ispratili sa 8 pogodaka u mreži. Milanovački Sokoli stradali su u Gradini, Bratstvo je bilo uvjerljivo protiv Graničar Bušetine, dok je posljednjem susretu Sveti Đurađ “prosuo” prednost od 2:0 koju su imali nakon prvog poluvremena u derbiju protiv Podgorja. Gosti su u konačnici slavili 3:2.

10. kolo: 

Bratstvo Gornje Bazje 8:1 Graničar Bušetina

No Limit 8:0 Omladinac Korija

Sveti Đurađ 2:3 Podgorje

Gradina 9:3 Sokol Milanovac

*Zbog krivo upisanog rezultata na službenim stranicama ŽNS tablica je nedovoljno aktualna. Momčad Bratstva iz Gornjeg Bazja osvojila je 21 bod, dok je Graničar Bušetina ostala na 6 bodova.

JUNIORI A VT PT Custom

JUNIORI – SLATINA-ORAHOVICA A

Izuzetno zanimljivo natjecanje igra se u juniorskom uzrastu na slatinskom i orahovačkom području. Čak pet klubova u borbi je za prvo mjesto, budući da je bodovna razlika svega tri boda. Ovoga vikenda svi vodeći klubovi došli su do novih pobjeda, dok je jedini neriješeni rezultat ubilježen na susretu između Papuka i Voćina koji je završio bez pogodaka.

10. kolo: 

Mladost Čačinci 0:9 Slavonija Sladojevci

Papuk Orahovica 0:0 Voćin

Sloga Zdenci 7:0 Mladost 1930. Čađavica

Ćeralije 1:2 Zrinski Nova Bukovica

Dinamo Četekovac 5:1 Mladost Miljevci

JUNIORI A SL OR Custom

Natjecanja se nastavljaju ovog vikenda susretima 11. kola.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content