Lana Jurkin na čelu orahovačkog HSS-a: Nastavljaju s pripremama za lokalne izbore

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak donio je odluku o privremenom udaljenju (suspenziji) iz članstva dosadašnje predsjednice Gradskog odbora HSS-a Marije Šafer naglasivši kako je ista donesena zbog kršenja članka 9. Statuta HSS-a koji govori o dužnostima članova.

Beljak je također donio temeljem Statuta Hrvatske seljačke stranke Odluku, uz punu podršku vrha stranke i predsjedništva, o imenovanju ovlaštene predstavnice Gradske organizacije HSS-a Orahovica Lane Jurkin, kojoj pripadaju sva prava i dužnosti predsjednice GO HSS-a Orahovica za pripremu izlaska na Lokalne izbore 2021. godine.

– Prije svega zahvaljujem se vrhu stranke i predsjedniku na danom mi povjerenju. Gradska organizacija HSS-a Orahovica dobila je novo vodstvo te i dalje marljivo i s puno entuzijazma nastavlja s pripremama za nadolazeće lokalne izbore 2021. koji će biti održani 16.svibnja. Na spomenutim izborima imat ćemo svog kandidata za gradonačelnika, a samim tim i listu kandidata za članove Gradskog vijeća – rekla je Lana Jurkin.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content