Leo Kirin s koprivničkom Tehnikom dočekuje Slatinu, u posljednjih pet ligaških susreta Pemperova momčad osvojila je svega jedan bod

U subotu, 3. travnja, u 16 sati i 30 minuta, nogometaši Slatine u 18. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica gostuju kod Tehnike u Koprivnici, još jednog jakog protivnika čija vrata čuva virovitički golman Leo Kirin.

Slatinčani u tom susretu nemaju što izgubiti, jedino mogu iznenaditi borbenošću i doći do novih bodova. S tim se složio i trener Pemper koji je istim riječima zaključio prošlotjedni susret u kojemu su poraženi 4:0 od vodećeg Ferdinandovca.

Rezultati kod našeg predstavnika u posljednjih pet susreta nisu niti malo bajni, upisali su četiri poraza, a jedini donekle pozitivan rezultat ostvarili su u Suhopolju u prvom kolu nastavka natjecanja. U tom susretu postigli su i jedina dva pogotka u tih pet susreta, a primili su njih 17. Sve to dovoljno je za trenutno 11. mjesto na ligaškoj ljestvici, iako im sredina tablice nije nedostižna, sedmoplasirana Čazma ima svega pet bodova prednosti.

Zbog tri žuta kartona i kazne koju je potrebno odraditi u redovima obje ekipe neće biti po jednog igrača. Za Slatinu na put neće krenuti Renato Pecolaj, dok će kod Tehnike iz zapisnika izostati Filip Lovković.

Bit će ovo težak ispit za nogometaše Slatine, no ukoliko se borbenost uistinu popravi, čime bi se nadomjestio nedostatak širine na klupi, bod ili možda sva tri mogla bi se ponijeti iz Koprivnice.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content