MYSTIC BAR OTVARA SVOJA VRATA Uživajte u predivnom ambijentu Dvorca Pejačević uz bogatu gastro i eno ponudu, sladoled i vrhunske koktele

U subotu, 1. svibnja točno u 15 sati svoja će vrata otvoriti Mystic bar, novi caffe & wine bar u gradu Virovitici. Mystic bar nalazi se u sklopu predivnog Dvorca Pejačević (trg bana Josipa Jelačića 23).

Krasit će ga velika terasa s predivnim pogledom na kojoj će gosti moći uživati za vrijeme toplih večeri i dana koji su pred nama. Iako se nalazi u samom srcu grada, opet je tiha i mirna te idealna za predah od užurbane svakodnevice. Sa svojom kvalitetnom uslugom upotpunit će vaše slobodno vrijeme koje ćete moći provesti s vašim prijateljima i obitelji.

Osim standardnih pića i toplih napitaka, u svojoj će bogatoj ponudi imati plate pršuta i sira s prilozima po vašoj želji koje ćete moći kombinirati uz butelje vrhunskih vina.

MG 0162

Mystic se pobrinuo i za vaše mališane koji će moći uživati u raznim okusima sladoleda.

U svojoj će ponudi također imati i vrhunske koktele, koji će vas rashladiti u tople ljetne dane, ali i noći. Klasični i vječni, svaki sa svojom pričom, načinjeni od najboljih sastojaka, uljepšat će vam vrijeme odmora, samoće ili društva. Kako bi gostima ponudili samo najbolje, upravo su, dan uoči otvaranja, organizirali edukaciju za barmene.

b 107

Svoje će mjesto ovdje pronaći i ginoljupci. Gin je postao omiljeno piće za kombinacije s raznim tonicima, ali i s dodacima sušenog voća ili sirupa. Pravi ljubitelji gina znaju finese u okusima između kombinacija gina i tonika. Klasici su uvijek najjednostavnije kombinacije ovih pića, a ovdje ćete pronaći sve što vam treba kako bi najbolje začinili “ljetnu zabavu”.

Subota, 1. svibnja u 15 sati. Dođite i uživajte u čarima novog caffe & wine bara u gradu. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content