Objavljen natječaj za izradu idejnog rješenja Spomen doma sa spomen obilježjem hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Virovitici

Grad Virovitica i Društvo arhitekata Varaždin raspisali su Likovno arhitektonsko-urbanistički natječaj za izradu idejnog rješenja Spomen doma sa spomen obilježjem hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Virovitici. Natječaj je objavljen u Večernjem listu i elektroničkom oglasniku javne nabave. Spomen-dom hrvatskih branitelja, koji će se nalaziti u zgradi bivše šumarije u Masarykovoj ulici, bit će muzejsko-izložbeno-edukacijski, ali i mjesto u kojemu će svoj „dom“ imati braniteljske udruge s područja grada Virovitice, kao i ured Ministarstva hrvatskih branitelja.

Grad Virovitica želi realizirati na navedenoj lokaciji rješenje visoke estetske, funkcionalne i oblikovne kvalitete unutar optimalnog financijskog okvira. Stoga se odlučuje na provedbu natječaja koji će omogućiti odabir najkvalitetnijeg rješenja između više ponuđenih autorskih radova. Rok za predaju natječajnih radova je 28. lipnja.

Više informacija na linku… (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content