Papuk u Ludbreg po novu pobjedu, Mardešić: Pet smo utakmica bez poraza i moraju nas se pribojavati

Odlična atmosfera vlada u svlačionici Papuka nakon velike pobjede u Križevcima protiv Radnika, a uoči zahtjevnog gostovanja u sklopu 21. kola 3. HNL Sjever kod Podravine u Ludbregu. Momčad Martina Majdenića pokazala je koliko vrijedi i u Ludbreg ide po pobjedu i 5. mjesto na ligaškoj ljestvici.

-Podravina je odlična momčad, znatno se pojačala u odnosu na jesenski dio sezone i nanizala nekoliko odličnih rezultata što ih je na kraju i dovelo na četvrto mjesto. Mi ćemo se postaviti čvrsto i tražiti svoju prigodu iz kontre i polukontre jer očekujem kako će oni od prve minute napasti. Momčad su s kojom mi možemo igrati i odgovara nam njihov način igre, no najvažniji je naš pristup. Ako bude onakav kao u Križevcima, neće biti problema – kaže trener Papuka Martin Majdenić.

Na noge Podravini neće ići s kompletnom momčadi. Zbog poslovnih obveza pod velikim je upitnikom pouzdani desni branič David Podboj, dok će odlični Stipe Čavić i kapetan Tomislav Bušljeta izostati zbog kartona. Čavić odrađuje već drugu utakmicu kazne zbog crvenog kartona kojeg je zaradio u domaćem susretu s đurđevačkim Graničarom, dok je Bušljeta u Križevcima skupio treći žuti karton.

Jedan od onih igrača koji marljivo radi i pruža odlične partije, a toliko je samozatajan i tih je momak iz Istre, lijevi bočni Karlo Mardešić koji je itekako skrenuo pozornost na sebe.

-Mi smo napunjeni samopouzdanjem nakon pobjede u Križevcima, ali isto tako i Podravina koja je dobila zaostali susret s Bjelovarom i preskočila nas na prvenstvenoj ljestvici. Mi smo u prvom dijelu sezone pokazali da smo bolja momčad i iza nas je pet utakmica u nizu bez poraza i zato mislim kako se oni trebaju nas pribojavati. Naravno da poštujemo svakog protivnika pa tako i Podravinu, ali siguran sam da je sve samo na nama, ako mi budemo pravi bodovi će u Orahovicu – kaže Karlo Mardešić, inače orahovački student.

Utakmica u Ludbregu između Podravine i Papuka igra se u subotu, 1. svibnja s početkom od 17:00 sati.

(www.icv.hr, vg; foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content