PIONIRI Doznajte rezultate i strijelce u utakmicama mlađih uzrasnih kategorija

PIONIRI U-9

Milanovački Sokol ugostio je proteklog vikenda Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Sokoli nisu uspjeli doći do prvih ovosezonskih bodova, budući da je gostujuća momčad bila bolja rezultatom 4:1. Dva pogotka za Bratstvo postigao je Nino Bota, jednog je dodao Gabrijel Jurić, dok je posljednji gostujući pogodak bio autogol Anje Luce Uzelac. Jedini pogodak za milanovačku momčad postigao je Toni Farkaš.

Virovitica je s 3:0 slavila protiv Suhopolja koje unatoč ovom porazu drži vodeću poziciju zajedno s Nogometnom akademijom No Limit. Trećeplasirana Virovitica slavila je pogocima Petra Iličića, Nike Androvića i Matka Hegedušića.

U posljednjem susretu kola sastali su se Pitomača i Graničar Bušetina, a uspješnija je bila gostujuća momčad rezultatom 4:2. Jan Balogović postigao je dva pogotka, Luka Balogović dodao je jedan, isto kao Ivan Mihaljević. Za Pitomaču su se u strijelce upisali Ivano Radinčić i Roko Rengel.

PIONIRI U-11

U uzrastu do 11 godina odigran je samo jedan susret, onaj između Virovitice i Borove. Domaći nogometaši uvjerljivo su slavili s visokih 8:0. Po dva pogotka postigli su Karlo Boljevčan, Matej Tomašić i Jan Feketija, a po jedan su dodali Noa Bukvić i Tin Jurišić.

PIONIRI U-13

Orahovački Papuk i dalje drži vodeću poziciju u kategoriji U-13. Do sada su upisali samo jedan neriješen rezultat te 11 pobjeda u 12 odigranih susreta, a posljednja “žrtva” bio im je Rezovac kojega su ugostili u proteklom kolu. Po dva pogotka u visokoj 7:0 pobjedi postigli su Alen Jakočić, Emanuel Jurlina i Jakov Lazić, a jednom se u strijelce upisao Vito Jović.

Uvjerljiva je bila i Graničar Bušetina koja je u gostima svladala nogometaše Podgorja. Na samom otvaranju susreta gosti su poveli autogolom Marka Benčika, a četiri pogotka za goste, u razmaku od samo 10 minuta, postigao je Mateo Jagić. Fran Predrijevac prevario je svog vratara za 0:6, a počasni pogodak za Podgorje zabio je Martin Zver. Do kraja susreta i konačnog rezultata 1:10 pogotke su još postizali Ivan Blažević, Siniša Martinušić, Petar Trezić i Mateo Jagić, kojemu je to bio peti pogodak na susretu.

Virovitica je minimalno slavila protiv Mladosti iz Čačinaca. Prednost od 2:0 do 14. minute svojim je pogocima donio Gabrijel Iličić, a smanjio je Ilija Cingel. Do kraja susreta vidjeli smo po jedan pogodak na svakoj strani. Za 3:1 još je jednom poentirao Gabrijel Iličić, a konačnih 3:2 postavio je Domagoj Stojanović.

Bilogora 1947. pobjedom protiv Mikleuša podigla se jedno mjesto na tablici i trenutno su osmoplasirana ligaška momčad. Za sigurnih 4:0 zaslužni su bili Leonardo Tomljanović, Tomislav Antolić, Patrik Oreški i Enio Mustač.

Posljednji susret 12. kola pripao je Munji iz Velikog Rastovca koja je u gostima pobjedila Gradinu rezultatom 4:2. Dva pogotka za goste postigao je Gabriel Vida, a po jednan su dodali Leonardo Lončarević i Leo Hačić. Za domaći sastav pogotke su postigli Ivano Šimić, i Stjepan Modrić iz kaznenog udarca.

PIONIRI U-15

U sklopu 8. kola lige U-15 odigrana su samo dva susreta, a u prvom od njih Gradina je sa sigurnih 5:1 slavila protiv posljednjeg Podravca iz Sopja. Za prednost od 2:0 na otvaranju precizni su bili Petar Kuzman i Josip Eršek, dok je nadu gostima podario Ivan Mikić. Igrači koji su otvorili susret istog su i završili. Josip Eršek postigao je još dva, a Petar Kuzman jedan pogodak.

U drugom dvoboju Slavonija iz Sladojevaca remizirala je kod kuće sa Rezovcem rezultatom 3:3. Već u prvoj minuti prednost Rezovcu, koji je susret odigrao s igračem manje, donio je Mateo Sokolović, a pet minuta kasnije Luka Ferenčak vraća stvari na početak. Kada je u 14. minuti prednost domaćem sastavu donio Gabriel Hodak, činilo se kako će susret bez većih problema biti priveden kraju. No, gosti se nisu predavali i još jednom na ovom susretu vode u 53. minuti pogocima Brune Dorića i Luke Kunkića. Konačnih 3:3 postavio je Gabriel Hodak svojim drugim pogotkom.

(www.icv.hr, mra, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content