PIONIRI Prvim proljetnim kolima nastavljena natjecanja najmlađih uzrasta, donosimo vam rezultate ostvarene proteklog vikenda

PIONIRI U-9

Najmlađi nogometaši vratili su se na terene i odigrali prvo proljetno, a 8. redovno kolo natjecanja. Kao što smo i istaknuli u najavi kola, borba se u ovom uzrastu vodi između Suhopolja i Nogometne akademije No Limit, a oba sastava upisala su nove pobjede. Mali “žuto – zeleni” slavili su u Milanovcu protiv domaćeg Sokola, dok je No Limit bodove osvojio u Pitomači. Graničar Bušetina i Bratstvo iz Gornjeg Bazja remizirali su bez pogodaka.

8.kolo:

Sokol 0:5 Suhopolje

Pitomača 0:3 No Limit

Graničar Bušetina 0:0 Bratstvo

Virovitica : Slatina, utorak, 13. travnja od 19 sati (Virovitica)

U9 Custom

PIONIRI U-11

Virovitica je i u 7. kolu nastavila s pobjedama čime i dalje imaju stopostotan niz u dosadašnjem dijelu prvenstva. Nogometaši Borove na svom su terenu poraženi od No Limita, a milanovački Sokoli, nakon poraza od već spomenute Virovitice, i dalje se nalaze na posljednjem mjestu bez bodova.

7. kolo:

Borova 2:4 No Limit

Sokol 1:5 Virovitica

U11 Custom

PIONIRI U-13

Papuk, čačinačka Mladost i Virovitica, opravdali su uloge favorita koje su im pripisane uoči 10. kola. Sve tri momčadi ostvarile su više nego uvjerljive pobjede čime su si i dalje omogućile borbu za vodeću poziciju i naslov prvaka na kraju sezone. Bilogora 1947. minimalno je slavila protiv Munje, dok je Graničar Bušetina bodove na domaćem terenu upisala protiv Mikleuša.

10. kolo:

Papuk 12:0 Gradina

Virovitica 17:1 Rezovac

Bilogora 1947. 1:0 Munja

Podgorje 1:9 Mladost Čačinci

Graničar Bušetina 3:0 Mikleuš

U13 Custom

PIONIRI U-15

Rezultati i tablica natjecanja bit će dodani naknadno, nakon objave istih na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content