Požurite, počinju upisi u besplatnu školu tenisa za djecu

Ljubitelji “kraljevskog” sporta ponovno su došli na svoje. Dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena, Teniski klub “Tvin” Virovitica započeo je s novom sezonom igranja na otvorenim terenima.

Terene, koje su inače koristili rekreativci te natjecatelji u seniorskoj i veteranskoj selekciji, od 1. svibnja “preplavit” će oni najmlađi. U tijeku su upisi za besplatnu školu tenisa za djecu početnike, koju zajedno organiziraju Teniski savez Virovitičko-podravske županije i Teniski klub “Tvin” Virovitica.

Voditelji škole, koja će trajati tijekom cijele godine su licencirani treneri. Sve dodatne informacije vezane za upis u školu tenisa možete dobiti na broj mobitela 098/ 167 8097 (Saša Felendeš) i 095/ 870 2662 (Leo Gjogj).

-Glavni cilj Županijskog teniskog saveza je promicanje tenisa kod najmlađe populacije i provođenje besplatne škole tenisa u županijskim klubovima, kao i organiziranje kampova, odnosno turnira za djecu. Ovim putem pozivam djecu u cijeloj županiji da nam se pridruže i otkriju sve čari ovog sporta – poručio je Saša Felendeš, predsjednik Teniskog saveza VPŽ.

(www.icv.hr, ts)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content