Predajom potpisa potpore Gradskom izbornom povjerenstvu svoju kandidaturu za gradonačelnika Slatine potvrdio Dario Vrbaslija

U Gradskoj upravi Slatine danas (četvrtak) su kandidacijsku listu stranke Fokus, Nezavisne liste Darija Vrbaslije i stranke Most, Gradskom izbornom povjerenstvu predali kandidati ove koalicije za gradonačelnika Slatine Dario Vrbaslija i zamjenice gradonačelnika Martina Tepeš.

U nazočnosti kandidata s ove koalicijske liste predali su 804 potpisa potpore i svu valjanu dokumentaciju, te na taj način potvrdili svoju kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Tom se prigodom kandidat za gradonačelnika Dario Vrbaslija osvrnuo na protekli četverogodišnji mandat u kojemu je obnašao dužnost predsjednika Gradskog vijeća.

– Mi smo kroz protekle četiri godine pokušavali činiti pozitivne pomake u našem gradu za naše građane, od onih najmlađih preko srednjoškolaca do poduzetnika i svih ostalih naših sugrađana, a naravno da ćemo to nastaviti raditi i dalje. Naš cilj je osvojiti što bolji plasman na ovim izborima, odnosno što više mandata, a ako bude bilo moguće i mjesto gradonačelnika i zamjenice gradonačelnika, no to ostavljamo na izbor našim sugrađanima. Imaju na izbor tri kandidata i jednu kandidatkinju, a svatko od nas ima pravo izaći na izbore i birati, i biti biran, te se nadam da će svaki od naših sugrađana zaokružiti, odnosno izabrati uistinu onu osobu koju smatra najkompetentnijom, najboljom i najprikladnijom za vršenje ove časne funkcije u našem gradu – rekao je Vrbaslija te dodao:

– Drage Slatinčanke i Slatinčani izađite na izbore 16. svibnja i uistinu zaokružite prema svojoj savjesti osobu za koju smatrate da je najprikladnija za ovu funkciju i neka ta osoba čini dobro za grad – zaključio je Vrbaslija, dok se kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Martina Tepeš zahvalila svim volonterima koji su prikupljali potpise kao i kandidatima s liste te svim građanima koji su im dali preko 800 potpisa potpore u nadi da će svi oni izaći na izbore i to potvrditi glasovanjem.

(www.icv.hr, adf, mf, Foto: D. Fišli)