Predajom potpisa potpore Gradskom izbornom povjerenstvu svoju kandidaturu za gradonačelnika Slatine potvrdio Dario Vrbaslija

U Gradskoj upravi Slatine danas (četvrtak) su kandidacijsku listu stranke Fokus, Nezavisne liste Darija Vrbaslije i stranke Most, Gradskom izbornom povjerenstvu predali kandidati ove koalicije za gradonačelnika Slatine Dario Vrbaslija i zamjenice gradonačelnika Martina Tepeš.

U nazočnosti kandidata s ove koalicijske liste predali su 804 potpisa potpore i svu valjanu dokumentaciju, te na taj način potvrdili svoju kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima.

Tom se prigodom kandidat za gradonačelnika Dario Vrbaslija osvrnuo na protekli četverogodišnji mandat u kojemu je obnašao dužnost predsjednika Gradskog vijeća.

– Mi smo kroz protekle četiri godine pokušavali činiti pozitivne pomake u našem gradu za naše građane, od onih najmlađih preko srednjoškolaca do poduzetnika i svih ostalih naših sugrađana, a naravno da ćemo to nastaviti raditi i dalje. Naš cilj je osvojiti što bolji plasman na ovim izborima, odnosno što više mandata, a ako bude bilo moguće i mjesto gradonačelnika i zamjenice gradonačelnika, no to ostavljamo na izbor našim sugrađanima. Imaju na izbor tri kandidata i jednu kandidatkinju, a svatko od nas ima pravo izaći na izbore i birati, i biti biran, te se nadam da će svaki od naših sugrađana zaokružiti, odnosno izabrati uistinu onu osobu koju smatra najkompetentnijom, najboljom i najprikladnijom za vršenje ove časne funkcije u našem gradu – rekao je Vrbaslija te dodao:

179636639 491668182024965 6107131411257842506 n

– Drage Slatinčanke i Slatinčani izađite na izbore 16. svibnja i uistinu zaokružite prema svojoj savjesti osobu za koju smatrate da je najprikladnija za ovu funkciju i neka ta osoba čini dobro za grad – zaključio je Vrbaslija, dok se kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Martina Tepeš zahvalila svim volonterima koji su prikupljali potpise kao i kandidatima s liste te svim građanima koji su im dali preko 800 potpisa potpore u nadi da će svi oni izaći na izbore i to potvrditi glasovanjem.

(www.icv.hr, adf, mf, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content