Predstavljana Lana Jurkin kao kandidatkinja HSS-a za gradonačelnicu Orahovice

Na središnjem gradskom trgu u Orahovici, svoju kandidaturu za gradonačelnicu Orahovice predstavila je Lana Jurkin (HSS) uz nazočnost i podršku predsjednika HSS-a Kreše Beljaka. Nazočnima se prvi obratio Krešo Beljak naglasivši kako je kandidatura Lane Jurkin nova snaga HSS-a.

-HSS je nakon dugog niza godina u kojima se nalazio u problemima u dobrom dijelu Hrvatske, danas živ, jer stranka koja je stara 117 godina ne može samo tako nestati, a jedan od dokaza da dolaze novi mladi ljudi, nova snaga je i Lana Jurkin. Lana ima punu potporu kompletne stranke i siguran sam da će ostvariti dobar rezultat na ovim izborima tim više jer nema nikakav imperativ pobjede, od nje se očekuje da posloži stranku u Orahovici i da bude jedna od osoba koja će nositi politiku HSS-a u Orahovici, županiji i Hrvatskoj – rekao je Beljak.

Lana Jurkin zahvalila se na povjerenju koje joj je pruženo:

-Nakon velikog potresa u HSS-u u Orahovici, moj je glavni zadatak vratiti povjerenje birača. Pred nama je težak zadatak, ali spremni smo na sve izazove i svjesni kako će ovo biti najteži izbori za nas. Ukoliko nam građani daju svoje povjerenje i izaberu HSS da vodi Orahovicu u naredne četiri godine, jedan od glavnih zadataka bit će stvaranje novih radnih mjesta te poticanje poduzetništva, poljoprivrede i gospodarstva koji su nužni za razvoj grada, ali i cijele Slavonije, a sve kako bi se zaustavio negativan trend iseljavanja iz naše zemlje. Jamčim javan i transparentan gradski proračun te posebno je želja ulagati u obrazovanje. Isto tako u Orahovici nedostaje sadržaja za mlađu populaciju, ali i za generaciju treće životne dobi i zato nam je želja to osigurati te svim udrugama dati maksimalne uvjete za rad. Orahovica je umorna od svađa i podjela i vrijeme da je građani postanu prioritet, a ovo je prilika da grad dobije novu viziju budućnosti – rekla je između ostalog Lana Jurkin. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content