Predstavnici koalicijskih partnera HDZ-HSLS grada Slatine predali potpise za kanditaturu

Danas (nedjelja) su predstavnici koalicijskih partnera HDZ-HSLS na predstojećim lokalnim izborima, predvođeni kandidatom za gradonačelnika Igorom Fazekašem i kandidatom za njegovog zamjenika Miroslavom Venusom, predali Gradskom izbornom povjerenstvu Slatine 1038 potpisa kandidature.

Prikupljene potpise predali su u prisutnosti svih kandidata sa liste HDZ-HSLS, uz svu valjanu dokumentaciju. Tom je prigodom predsjednik GO HDZ-a Slatina i kandidat za gradonačelnika Igor Fazekaš rekao kako je predano 1038 potpisa te se zahvalio svim građankama i građanima Slatine koji su dali svoje potpise potpore. Naglasio je kako je vrijeme da se Slatina makne sa margine i da svima u gradu bude bolje, bez obzira na stranačku pripadnost, te da Slatina bude u centru. Dodao je da je za uspjeh jako bitno imati snažnu potporu građana, ali je iznimno bitno imati i potporu u Gradskog vijeća kao bi se izbjegle ucjene i zakulisne igre, te je pozvao sve građanke i građane da izađu na izbore i daju potporu listi HDZ-HSLS za Gradsko vijeće na kojoj su kvalitetni ljudi koji su se dokazali i pokazali u svojim svakodnevnim aktivnostima i u svom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Fazekaš je još istaknuo da gradu Slatini treba netko tko se dokazao upravljajući velikim sustavima, netko tko može svojim političkim kontinuitetom i iskustvom, uz potporu Vlade RH, pokrenuti Slatinu i učiniti je gradom kojim će se svi ponositi.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Slatine Miroslav Venus istaknuo je kako je HSLS i na ovim izborima podržao HDZ i vjeruje u transparentniju i bolju vlast za sve građane Slatine od ove u protekle četiri godine, a koja se baš i nije pokazala u dobrom svjetlu. (www.icv.hr, ADF; foto: D. Fišli)