Predstavnici koalicijskih partnera HDZ-HSLS grada Slatine predali potpise za kanditaturu

Danas (nedjelja) su predstavnici koalicijskih partnera HDZ-HSLS na predstojećim lokalnim izborima, predvođeni kandidatom za gradonačelnika Igorom Fazekašem i kandidatom za njegovog zamjenika Miroslavom Venusom, predali Gradskom izbornom povjerenstvu Slatine 1038 potpisa kandidature.

Prikupljene potpise predali su u prisutnosti svih kandidata sa liste HDZ-HSLS, uz svu valjanu dokumentaciju. Tom je prigodom predsjednik GO HDZ-a Slatina i kandidat za gradonačelnika Igor Fazekaš rekao kako je predano 1038 potpisa te se zahvalio svim građankama i građanima Slatine koji su dali svoje potpise potpore. Naglasio je kako je vrijeme da se Slatina makne sa margine i da svima u gradu bude bolje, bez obzira na stranačku pripadnost, te da Slatina bude u centru. Dodao je da je za uspjeh jako bitno imati snažnu potporu građana, ali je iznimno bitno imati i potporu u Gradskog vijeća kao bi se izbjegle ucjene i zakulisne igre, te je pozvao sve građanke i građane da izađu na izbore i daju potporu listi HDZ-HSLS za Gradsko vijeće na kojoj su kvalitetni ljudi koji su se dokazali i pokazali u svojim svakodnevnim aktivnostima i u svom životu.

viber slika 2021 04 25 11 08 20

Fazekaš je još istaknuo da gradu Slatini treba netko tko se dokazao upravljajući velikim sustavima, netko tko može svojim političkim kontinuitetom i iskustvom, uz potporu Vlade RH, pokrenuti Slatinu i učiniti je gradom kojim će se svi ponositi.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Slatine Miroslav Venus istaknuo je kako je HSLS i na ovim izborima podržao HDZ i vjeruje u transparentniju i bolju vlast za sve građane Slatine od ove u protekle četiri godine, a koja se baš i nije pokazala u dobrom svjetlu. (www.icv.hr, ADF; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content