Prvo poluvrijeme Bjelovaru, drugo Virovitici: Horaček zabio pa asistirao Ivačiću za prve proljetne bodove

Tek u trećem proljetnom kolu 3. hrvatske lige Sjever nogometaši Virovitice su, nakon dva minimalna poraza, došli do prve pobjede i to na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

Na samom početku susreta momčad Bjelovara povela je zgoditkom Tomislava Pleića u 10. minuti. Gosti iz Virovitice se nisu predavali. Nastavali su napadati i stvarati prilike. Dvije najizglednije imali su Matija Lovreković, koji je nakon jednog ubačaja pogodio okvir gola i Davor Sinjaković, koji se nije najbolje snašao izbivši sam pred domaćeg vratara Djordjevića.

U drugom dijelu u igru ulaze Josip Ivačić i Rok Horaček i upravo njih dvojica donose rezultatski preokret. Horaček je u 58. minuti poravnao na 1:1, a sedam minuta kasnije na njegovu asistenciju Ivačić je doveo Viroviticu u prednost 2:1.

Do kraja susreta se igralo otvoreno. Obje momčadi su mogle postići još pokoji zgoditak, ali nije došlo do promjene rezultata. Najizgledniju priliku za Viroviticu imao je ponovno Horaček, dok je virovitički vratar Mario Marošević u dva navrata odličnim obranama spasio gostujuću pobjedu.

-Konačno smo naplatili sve promašaje u protekla dva susreta i došli do tri boda. Cijela momčad zaslužna je za ovaj uspjeh – zadovoljan je na kraju bio trener Virovitice Goran Bosilkovski.

Bjelovar – Virovitica 1:2
Igrač utakmice: Rok Horaček

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content