Samo pobjeda dolazi u obzir: Nakon “petarde” Crncu, Slatina je domaćin pretposljednjoj Zdenki

Nogometaši Slatine proljeće su otvorili remijem u Suhopolju rezultatom 2:2. Nakon toga su odigrali četiri utakmice u kojima su jednom pobijedili i tri puta izgubili uz katastrofalnu gol razliku 1:12.

U srijedu su u 3. kolu Županijskog nogometnog kupa pobijedili Crnac na gostovanju 5:0, inače vodeću momčad 2. županijske lige Istok. Taj bi pozitivan rezultat trebao vratiti optimizam u slatinske redove uoči susreta 21. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica koji se igra u subotu, 24. travnja u 16 sati i 30 minuta, kada na svom stadionu Antuna Tone Butorca dočekuju Zdenku iz Velikih Zdenaca.

Subotnji slatinski gosti trenutno se nalaze na pretposljednjem mjestu na tablici s 13 osvojenih bodova. Igrači Zdenke u proljetnom dijelu prvenstva osvojili su samo tri boda uvjerljivo pobijedivši susjedni Daruvar na gostovanju 4:0, a tri puta su poraženi uz proljetnu gol razliku 4:5. To nam govori da imaju problema s efikasnošću u napadu, ali imaju čvrstu obranu.

Trener Slatine Damir Pemper treba pronaći dobitnu kombinaciju za razbijanje čvrstog gostujućeg obrambenog bedema. U slatinsku momčad, nakon odrađene kazne zbog žutih kartona, vraća se kapetan i najiskusniji igrač Ozren Vurdelja.

Slatina se nalazi na 11. mjestu ligaške ljestvice s 21 osvojenim bodom, koliko ima i legradski Graničar. Pobjeda u ovom susretu otvara im šansu da se približe devetoplasiranoj Čazmi na bod, odnosno osmoplasiranom Suhopolju na dva boda zaostatka.

Bruno Ritoša bit će glavni djelitelj pravde u ovom susretu. Pomoćnici su Perica Posavec i Marko Punčec, a delegat Slavko Stojanović.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content