SDP-HSPD Mate Vukušić s 2021 potpisom potpore predao kandidaturu za župana VPŽ

Večeras (srijeda) Županijskom izbornom povjerenstvu kandidaturu za župana VPŽ u ime koalicije SDP-HSPD predao je Mate Vukušić, u pratnji Danijela Bijuka, tajnika SDP VPŽ i kandidata za zamjenika župana te Mile Bićanića, kandidata na koalicijskoj listi SDP-HSPD.

Predstavnici koalicije su uz kandidaturu za župana i zamjenika predali 2021 potpis potpore građana, simbolično aludirajući na godinu u kojoj su izbori. Mate Vukušić istaknuo je uvjerenje kako je “definitivno došlo vrijeme za promjenu na čelu Virovitičko-podravske županije jer ekipa iz stranke koja na nacionalnoj razini ima teret nepravomoćne presude za kriminalne radnje protiv države nije legitimna voditi ni ovu našu županiju.”

SDP HSPD
foto: SDP VPŽ

– Projektima koje predlažemo unaprijedit ćemo prijeko potrebnu cestovnu infrastrukturu, osigurati proizvodnom sektoru nužne benefite, a poseban naglasak dati na zdravstvo i obrazovanje, ne samo građenjem objekata koji zjape prazni.

Još jednom, apeliram na građanke i građane naše županije, budimo i budite odgovorni, ali 16.05. nemojte ostati doma-izađite na izbore i izaberite promjenu za sebe, za našu županiju – poručio je tim putem SDP-HSPD-ov kandidat za župana Mate Vukušić. (www.icv.hr, SDP VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content