SDP-HSPD Mate Vukušić s 2021 potpisom potpore predao kandidaturu za župana VPŽ

foto: SDP VPŽ

Večeras (srijeda) Županijskom izbornom povjerenstvu kandidaturu za župana VPŽ u ime koalicije SDP-HSPD predao je Mate Vukušić, u pratnji Danijela Bijuka, tajnika SDP VPŽ i kandidata za zamjenika župana te Mile Bićanića, kandidata na koalicijskoj listi SDP-HSPD.

Predstavnici koalicije su uz kandidaturu za župana i zamjenika predali 2021 potpis potpore građana, simbolično aludirajući na godinu u kojoj su izbori. Mate Vukušić istaknuo je uvjerenje kako je “definitivno došlo vrijeme za promjenu na čelu Virovitičko-podravske županije jer ekipa iz stranke koja na nacionalnoj razini ima teret nepravomoćne presude za kriminalne radnje protiv države nije legitimna voditi ni ovu našu županiju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa...
SDP HSPD
foto: SDP VPŽ

– Projektima koje predlažemo unaprijedit ćemo prijeko potrebnu cestovnu infrastrukturu, osigurati proizvodnom sektoru nužne benefite, a poseban naglasak dati na zdravstvo i obrazovanje, ne samo građenjem objekata koji zjape prazni.

Još jednom, apeliram na građanke i građane naše županije, budimo i budite odgovorni, ali 16.05. nemojte ostati doma-izađite na izbore i izaberite promjenu za sebe, za našu županiju – poručio je tim putem SDP-HSPD-ov kandidat za župana Mate Vukušić. (www.icv.hr, SDP VPŽ)