U naletu teretnog vlaka na automobil ozlijeđene dvije osobe: Ranijih godina na istom prijelazu poginula djevojka

Suvozač je teško, a vozač lakše ozlijeđen u naletu vlaka na automobil u prvim satima subote između Đurđenovca i Našičkog Novog Sela, izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Do nesreće je došlo u subotu oko 3.45 kada je lokomotiva teretnog vlaka udarila u automobil i odbacila ga sa strane. Vozilom hitne pomoći suvozač je prvo prevezen u našičku bolnicu, a potom i u Klinički bolnički centar Osijek, dok je vozač lakše ozlijeđen te je nakon pružene liječničke pomoći pušten kući.

Očevid su obavili službenici Policijske postaje Našice, a zbog uklanjanja oštećenog automobila, promet željezničkom prugom između kolodvora Đurđenovac i Našice bio je nekoliko sati u prekidu.

Mještani u blizini željezničkog prijelaza i ranijih su godina upozoravali na nepreglednost toga prijelaza.

Prisjećaju se kako je  na istom mjestu u travnju 2011. godine u večernjim satima smrtno stradala 17-godišnjakinja koja se zajedno s dvojicom braće i vozačem nalazila u automobilu na koji je naletio putnički vlak.

No, ranije inicijative o zatvaranju toga prijelaza za cestovni promet, prema Općini Đurđenovac, Hrvatskim željeznicama, ali i policiji, do sada nisu dale rezultat.

(www.icv.hr, tj)

 

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content