VETERANI Rezovac pogotkom Grahovca slavio protiv Papuka, Slatina zabila Gradini osam komada

U derbi susretu 13. kola županijske nogometne lige veterana Rezovac je na terenu Sportskog centra TVIN pobijedio orahovački Papuk rezultatom 1:0. Jedini zgoditak postigao je Dario Grahovac u 52. minuti susreta. Domaći su imali još nekoliko odličnih prilika, a najbliže zgoditku bili su Antonio Ilijašević i Ivan Ćavar, koji su pogodili okvir gola.

U drugom susretu Standard i Mikleuš odigrali su bez pobjednika, a rezultat utakmice glasio je 2:2. Strijelci u redovima domaće momčadi bili su Alen Hađina i Tomislav Sopjanac, dok su za goste poentirali Miroslav Škulj i Mario Premec.

Slatina je pregazila Gradinu s visokih 8:1, a čak sedam igrača upisalo se u domaću listu strijelaca. Dva pogotka postigao je Zdenko Marković te po jedan Jovica Beneš, Slobodan Ostojić, Igor Miklošević, Denis Kokorić, Stipica Bušljeta i Samir Klement. Utješni gostujući zgoditak djelo je Dragana Mihaljevića.

Suhopolje je u susjedskom derbiju slavilo protiv Virovitice rezultatom 4:1. Gosti su poveli u 30. minuti golom Matije Feketije i taj je rezultat stajao na semaforu sve do 57. minute kada je stvari na početak vratio Dario Podnar. Za preokret se s dva brza pogotka pobrinuo Berislav Vidić u 64. i 66. minuti dok je “točku na i” svojim drugim pogotkom stavio Podnar u 67. minuti susreta.

Na vrhu ligaške ljestvice i dalje je velika gužva. Vodeća je Slatina s 26 bodova, dva manje ima Rezovac, a četiri manje Mikleuš. Čeka nas uzbudljiva i neizvjesna borba u nastavku ligaškog natjecanja u konkurenciji veterana.

(www.icv.hr, ts, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”628323″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content