VIDEO Potpisan ugovor: Pogledajte kako će izgledati novi sportski dom u Donjoj Motičini vrijedan više od dva milijuna kuna

U općinskoj Upravi Donja Motičina načelnik Željko Kovačević potpisao je Ugovor o izvođenju radova izgradnje zgrade Nogometnog kluba u Donjoj Motičini s Damirom Matrićem, direktorom društva s ograničenom odgovornošću Ukras iz Osijeka.

Ugovor je sklopljen na temelju Odluke o odabiru najpovoljnije ponude po provedenom otvorenom postupku javne nabave. Ukupna cijena ugovorenih radova iznosi 1.688.742,35 kuna bez PDV-a, odnosno 2.110.927,50 kuna s PDV-om.

Ugovor

-Ovo je stvarno povijesni trenutak jer investicija od nešto više od dva milijuna kuna je za nas ogromna, ako uzmemo u obzir da je naš cijeli proračun dva milijuna i 400 tisuća kuna. Prijavili smo se na više natječaja, na nekima smo prošli i bit će jedan dio i sufinanciran. Izgradnja bi trebala biti gotova kroz devet mjeseci, a nadamo se i prije. Dobit ćemo jedan prekrasan objekt koji će pridonijeti poboljšanju uvjeta rada Nogometnog kluba Motičina koji okuplja velik broj mladih. Cilj je postizanje što boljih sportskih rezultata, poticanje na zdrav način života i bavljenje sportom. Također, ovo je i korak Općine kako bi stvorili uvjete za uspješan rad današnjih i mnogih budućih generacija. Na našoj web stranici moguće je vidjeti 3D video kako će ova zgrada izgledati, a kada bude izgrađena, kao i ostali predviđeni objekti poput dječjeg vrtića, onda ćemo dobiti uistinu jedan impozantan i prekrasan kompleks koji će uvelike i uljepšati naše mjesto i biti njegov drugi centar – rekao je načelnik Kovačević.

Damir Matrić, direktor Ukrasa također je izrazio zadovoljstvo potpisom ovog ugovora.

-Hvala na ukazanom povjerenju i mogu obećati da ćemo se truditi opravdati sva očekivanja te izvesti radove u dogovorenom roku i siguran sam da će Općina biti itekako zadovoljna. Kada po zakonu riješimo svu potrebnu dokumentaciju krenut će i radovi, a to očekujemo kroz nekih 10 do 15 dana – rekao je Matrić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content