VIROVITICA UVJERLJIVA U SVIM GODIŠTIMA Odigrani susreti 13. kola 2. lige Istok Nogometnog središta Sjever

Odigrani su susreti 13. kola 2. lige Istok Nogometnog središta Sjever Hrvatskog nogometnog saveza.

U-15

Bratstvo iz Gornjeg Bazja i Pitomača remizirali su na Školskom vrtu rezultatom 1:1. Pitomača je vodila zgoditkom Leona Jelušića, a konačnih 1:1 postavio je svojim zgoditkom Mateo Ivoš.

Virovitica je svladala Suhopolje 8:1. Tri zgoditka postigao je Robert Rokinger, dva Rafael Deskar, a po jednom su se u strijelce upisali Josip Tambić, Gabriel Jurišić i Benjamin Kastaneti, dok je jedini zgoditak za Suhopolje postigao Teo Huđ.

Voćin je bio uvjerljiv u ogledu sa Slatinom. Pobijedio je 9:2. Gosti iz Slatine su doputovali sa samo deset igrača. Pet zgoditaka za Voćin postigao je Kristijan Gusić, a po jednom su mrežu pogodili Martin Tunić, Franjo Tunić, Ante Šabić i vratar Antonio Martić iz kaznenog udarca. Pogotke za Slatinu postigli su Matej Bračun i Alen Pipek.

U idućem kolu igraju: Suhopolje – Bratstvo Gornje Bazje, Pitomača – Daruvar, Graničar Đurđevac – Voćin i Slatina – Podravac Virje.

U -13

Pitomača je bila bolja od Bratstva ne njegovom Školskom vrtu 5:0. Dva zgoditka postigao je Ivan Dudašek, a po jednom su strijelci bili Fran Torbašinović, Marko Balić i Luka Hrvojić.

Slatina je na gostovanju bila bolja od Voćina 2:1. Oba zgoditka za Slatinu je postigao Leon Mandić, dok je strijelac za Voćin bio Antonio Jaković.

Virovitica je sa 6:0 ispratila Suhopolje. Luka Knežević je tri puta pogodio mrežu, a po jednom je to uspjelo Luki Šešetu, Patriku Dumiću i Tinu Grdiću.

U idućem kolu igraju: Slaven Belupo – Virovitica, Suhopolje – Bratstvo Gornje Bazje, Pitomača – Daruvar, Graničar Đurđevac – Voćin i Slatina – Podravac Virje.

U -11

Bratstvo je u Gornjem Bazju pobijedilo Pitomaču 2:1. Gosti su poveli zgoditkom Šimuna Kunića, a kasnije je domaća ekipa preokrenula rezultat zgodicima Lukasa Živkovića i Tonija Ivanešića.

Voćin i Slatina su remizirali u susretu bez zgoditaka.

IMG 6380

Virovitica je s visokih 8:0 pobijedila Suhopolje. Po tri zgoditka su postigli Filip Blažević i Teo Čor, a po jednom su se u strijelce upisali Karlo Boljevčan i Viktor Abramović.

U idućem kolu igraju: Slaven Belupo – Virovitica, Suhopolje – Bratstvo Gornje Bazje, Pitomača – Daruvar, Graničar Đurđevac – Voćin i Slatina – Podravac Virje.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content