Župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement posjetili Udrugu umirovljenika Slatina

Danas (četvrtak) su virovitičko-podravski župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement posjetili Udrugu umirovljenika Slatina, koja broji blizu 250 članova i jedna je od najaktivnijih udruga u gradu Slatini.

Povod županove i dožupanove posjete spomenutoj udruzi bila je donacija Virovitičko-podravske županije, klima uređaj za prostoriju u kojoj članice i članovi Udruge umirovljenika Slatina održavaju svoje aktivnosti.

– Županija je dobila zamolbu od Udruge umirovljenika Slatina za donaciju klima uređaja, te smo im izašli ususret. Budući da gotovo dvije godine nema onih aktivnosti druženja umirovljenika koje je Virovitičko-podravska županija organizirala, odlučili smo na neki drugi način pomoći udrugama umirovljenika na području naše županije, da li kroz natječaj za udruge, ili na ovakav način s određenom opremom koja je njima potrebna. Mi smo tu uvijek na raspolaganju, pogotovo ako se radi o ovakvo jednoj aktivnoj udruzi – istaknuo je župan Andrović.

Predsjednik Udruge umirovljenika Slatina Vladimir Domić zahvalio je županu Igoru Androviću i njegovom zamjeniku Mariju Klementu na dolasku, a naročito na donaciji, te ih proveo prostorijama i upoznao s radom udruge.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”627833″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content