1. HRL SJEVER U izjednačenoj utakmici rukometaši Viro Virovitice upisali 19. ovosezonski poraz

Dogovorom klubova, susret 22. kola između Požege i Viro Virovitice, kojemu su domaćini bili Požežani, odigran je u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. U domaćim redovima gajili su nade da mogu doći do dva boda, koja bi mnogo značila u borbi za opstanak u ligi.

Rukometaši Požege su šest puta imali minimalnu prednost, dok su ostatak susreta virovitički igrači imali prednost ili je bilo neriješeno. Najveću prednost momčad Viro Virovitice je imala u 22. minuti kada je vodila 14:10. Na odmor se otišlo u egalu rezultatom 16:16.

U ključnim trenucima igrači Požege bili su prisebniji i došli na kraju do pobjede 32:31. Pola minute prije kraja, kod rezultata 31:31, Virovitičani su imali loptu. Trener Damir Vašarević pozvao je minutu odmora, međutim njegovi igrači nisu na terenu realizirali ono što je dogovoreno. Izgubili su loptu, a igrač Požege Vilim Gotal postiže zgoditak za konačnih 32:31.

IMG 8243 Custom

-Otvorena utakmica u kojoj smo uglavnom vodili. Nekoliko krivih odluka i lopti su presudili. Ostaje žal za bodom koji bi nam puno značio. Igrači su dali sve od sebe. Pred nama je sada susret s Prelogom koji moramo dobiti. Krajnji cilj, opstanak u ligi je dohvatljiv i sve ćemo učiniti da dođemo do njega – zaključio je tajnik Viro Virovitice Saša Žada.

Viro Virovitica: Karlo Štimac, Dino Meter, Karlo Starčević, Mateo Drinovac 1, Vladimir Flanjak 4, Mateo Mijatović, Hrvoje Vašarević, Dominik Arsić, Mateo Brašnić Ferreira 7 (4), Dominik Sabo 4, Deni Vilček, Matej Oršulić, Marko Đeri, Matko Crljenić 2, Antonio Starčević, Toni Smutni 4 i Dubravko Benko 9. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content