1. HRL ŽENE Lavice u posljednjem prvoligaškom susretu na domaćem terenu poražene od Bjelovara: Veršec i Mioč-Cabadaj postigle po pet pogodaka

Rukometašice Bjelovara gostovale su jučer (nedjelja) kod 1234 Virovitice u njihovom posljednjem prvoligaškom susretu na domaćem terenu za ovu sezonu. Petoplasirane gošće predvođene Emom Guskić stigle su bez većih problema do dva nova boda i time se približile četvrtoplasiranoj Koki na jedan bod zaostatka sa dvije utakmice manje.

Držale su se virovitičke rukometašice odlično na otvaranju susreta. Nakon početnog vodstva Bjelovara i rezultata 4:6, Veršec i Mioč-Cabadaj donose prvu prednost našim djevojkama koja je na semaforu stajala sve do 23. minute kada Kristina Smiljčić, Virovitičanka u redovima Bjelovara, donosi svojoj ekipi novi pogodaka viška kojega su ujedno zadržale i povećale do kraja utakmice.

Nakon ponajboljih 30 minuta ove sezone Lavice su se držale na samo jednom golu minusa, no u drugom djelu postižu premalo pogodaka da bi do kraja ostale u igri. Drugi dio završen je 6:16 u korist gošći koje su tako osigurale pobjedu ukupnim rezultatom 20:31.

Najefikasnije u redovima Lavica bile su Tena Mioč-Cabadaj i Lukrecia Veršec s po pet postignutih pogodaka, dok je najefikasnija na susretu bila Ema Guskić koja se u strijelce upisala osam puta.

1234 Virovitica: Marija Devald 3+0, Martina Majkovčan 4+0, Jelena Pratljačić, Lukrecia Veršec 5, Tea Strusa 2, Nadia Dujmović, Lea Zupčić 3, Marija Medved 3, Ana Blažev 1, Elena Bardić, Nea Kovač, Karla Tumpić, Laura Oršulić 1, Tena Mioč-Cabadaj 5, trener: Franjo Meter.

U posljednjoj utakmici sezone 1234 Virovitica odlazi u Umag gdje će ih dočekati istoimena trećeplasirana domaća ekipa. Susret posljednjeg kola prvenstva prema trenutnom rasporedu trebao bi biti odigran ove subote, 5. lipnja.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content