1. HRL ŽENE U Sportskoj dvorani OŠ IBM Lavice sutra dočekuju zagrebačku Lokomotivu

Do kraja natjecanja u 1. HRL za žene Lavicama su preostala samo tri susreta. Prvi od njih igra se već sutra kada će u pretposljednjoj utakmici na domaćem terenu izabranice Franje Metera dočekati zagrebačku Lokomotivu. 

Nema se ovdje nešto previše za reći. Viceprvakinje Hrvatske i aktualne osvajačice kupa predvođene izbornikom hrvatske ženske rukometne reprezentacije Nenadom Šoštarićem ogromni su favoriti u toj utakmici i sve osim uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenađenje, a u prilog tomu ide podatak da gotovo polovinu sastava Lokomotive čine reprezentativke koje su se okitile brončanom medaljom krajem prošle godine na Europskom prvenstvu odigranom u Danskoj.

Osim sutrašnje utakmice, Lavice će ove nedjelje odigrati i posljednji susret na domaćem terenu kada će ugostiti ekipu Bjelovara. Na žalost, bit će to i posljednji prvoligaški susret u Virovitici, nadamo se samo do sezone 2022./2023..

Susret između 1234 Virovitice i Lokomotive na rasporedu je od 19 sati, a odigrat će se u Sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content