2. ŽNL ZAPAD Sve su oči uprte u gradski derbi Podgorja i Sokola: Domaćin lovi naslov, Milanovčani žele revanš

Nakon što su svoje susrete jučer (subota) odigrali Lukač 05 i Kladare te Napredak iz Rušana i Dinamo iz Kapele Dvora, danas (nedjelja) od 17 sati na rasporedu su preostale utakmice 19. kola 2. ŽNL Zapad.

Najviše pozornosti privlači susret dviju virovitičkih ekipa. Igrači vodećeg Podgorja na svom terenu žele pokazati da su prebrodili krizu neefikasnosti jer u protekla dva prvenstvena kola za njih je protivnička mreža bila “začarana”. S druge strane, milanovački Sokol se ozbiljno priprema već dva tjedna da uzvrati za visok jesenski domaći poraz od 4:0, kada je momčad trenera Ivana Ćavara u potpunosti dominirala terenom. Pobjedom bi Sokol ostao u ozbiljnoj borbi za treću poziciju na tablici. Riječ je o gradskom derbiju pa bi neizvjesnost trebala trajati do posljednje minute sučevog zvižduka.

Drugoplasirana Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici pobjedom nad Dravom iz Terezinog Polja ima priliku i dalje ostati u utrci za naslov prvaka. Gosti se trenutno nalaze na posljednjem mjestu, koje im ne osigurava opstanak u društvu županijskih drugoligaša, stoga bi im osvajanje bodova olakšalo borbu za opstanak.

Žestoko će biti i u Grabrobvnici gdje se domaća Croatia i Mladost iz Vukosavljevice bore za bodove s kojima bi odmakli od nesigurne zone na tablici.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content