3. HNL SJEVER Ove subote igra se 2. kolo lige za opstanak: Na Vegešku u seriji pozitivnih rezultata stiže probuđeni Podravac iz Virja

U drugom kolu lige za opstanak 3. HNL Sjever, u subotu, 22. svibnja u 18 sati, momčad Virovitice na svom terenu dočekuje Podravac iz Virja. Gosti iz Virja u Viroviticu dolaze na krilima odličnih rezultata u posljednjih nekoliko tjedana.

Jesenas su bili uvjerljivo posljednjeplasirana momčad lige. Tijekom zimske stanke u klubu su se posložili i ovog proljeća počeli nizati pozitivne rezultate, koji su im u prošlom kolu omogućili bijeg sa začelja tablice.

Prije nepunih mjesec dana Podravac je na gostovanju u Virovitici osvojio bod nakon prave golijade. Susret je završio rezultatom 4:4. U virovitičkim redovima svjesni su da ih očekuje teška utakmica.

Prije samo dva dana, u 1. kolu lige za opstanak, prilikom gostovanja u Bjelovaru, u sastavu nije bilo četvorice standardnih prvotimaca: Doriana Mikičića, Slavena Markovića, Krešimira Pipića i Josipa Ivačića. U klubu su uvjereni da će se barem trojica od njih četvorice naći u sastavu u subotnjem ogledu s Virovcima, što bi treneru Goranu Bosilkovskom i njegovim igračima olakšalo put do prve proljetne pobjede na svom terenu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content