3. HNL SJEVER Virovitica ispunjava sve uvjete za natjecanje u idućoj sezoni

U Službenom glasniku objavljeni su podaci o dostavljenoj dokumentaciji, koju su klubovi poslali kako bi ispunili sve kriterije za natjecanje u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever u sezoni 2021./22.

Samo su četiri trećeligaška kluba u propisanom roku dostavila potrebnu dokumentaciju. Riječ je o Bjelovaru, Radniku iz Križevaca, Varteksu iz Varaždina i Virovitici, dok drugi predstavnik Virovitičko–podravske županije, orahovački Papuk, treba kompletirati svoju dokumentaciju. Riječ je o opsežnim materijalima na nekoliko stotina stranica podijeljenih u četiri područja: pravni kriteriji, administracija i stručno osoblje, sportski kriteriji te infrastruktura.

Za sada su dokumentaciju, uz pet navedenih klubova, poslali još: Mladost iz Preloga, Graničar iz Đurđevca, Podravac iz Virja, Podravina iz Ludbrega, Polet iz Svetog Martina na Muri, Tehnika iz Koprivnice i Rudar iz Murskog Središća.

Tehničar iz Cvetkovca i Bilogora iz Grubišnog Polja prijavili su se za natjecanje, ali nisu dostavili potrebnu dokumentaciju za ispunjavanje uvjeta. Inače, 3. hrvatska liga Sjever u idućoj sezoni trebala bi brojati 14 klubova.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content