DESET UTAKMICA BEZ PORAZA Pitomača lovi peto mjesto, sjajan niz žele nastaviti protiv Tehnike u Koprivnici

Nakon odlične domaće utakmice i remija protiv vodeće momčadi sredinom tjedna, nogometaše Pitomače u sklopu 26. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica čeka prilično teško gostovanje kod Tehnike u Koprivnici, izravnog konkurenta u borbi za petu poziciju, koji šestoplasiranoj Pitomači bježi samo dva boda.

Momčad stratega Ivana Presečana putuje kompletna, dok će u domaćim redovima kaznu zbog tri žuta kartona odrađivati imenjaci, Stjepan Korenika i Šantek. Blagu prednost u ovom susretu dajemo gostujućoj momčadi, koja je u odličnom nizu od deset uzastopnih utakmica bez poraza.

Za razliku od jesenskog ogleda, kada je Tehnika s minimalnih 1:0 slavila u Pitomači, sada su stvari potpuno drugačije. Presečanovi igrači, između ostaloga, u posljednjih nekoliko susreta zaustavili su vodeći dvojac, Ferdinandovac i Bilogoru iz Grubišnog Polja, a prošle subote slavili su na stadionu Park u županijskom derbiju protiv Suhopolja.

Koliko će Koprivničancima ulogu igrati prednost domaćeg terena i dva boda viška u odnosu na Pitomaču, ostaje nam za vidjeti, ali čeka nas definitivno odlična i neizvjesna utakmica do posljednjeg zvižduka glavnog suca Stjepana Hruškara, kojem će pomoćnici u ovom susretu biti Mario Abdić i Josip Brnjaković.

Utakmica 26. kola na rasporedu je danas (nedjelja) od 17 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content