FOTO Borova sedmicom napravila veliki korak u očuvanju statusa županijskog prvoligaša

Domaća utakmica 26. kola 1. županijske nogometne lige s Mladosti 1930. iz Čađavice za nogometaše Borove bila je “biti ili ne biti” za očuvanje statusa županijskog prvoligaša.

Borova je od prve minute ušla furiozno, što se odmah osjetilo na rezultatu. U sedmoj minuti Darko Obžetić dovodi domaću ekipu u prednost od 1:0, a već dvije minute kasnije bilo je 2:0. Strijelac drugog zgoditka bio je Mateo Gegić. Slijedila je kraća pauza, nakon koje su domaći u deset minuta postigli još tri pogotka. U 25. minuti strijelac je bio Dominik Hodak, a u 26. i 35. minuti Ivan Jugović. Pitanje pobjednika praktički je riješeno u prvom dijelu utakmice.

IMG 8658 Custom

Nakon šest minuta nastavka gostujući pričuvni igrač Robert Šomođi smanjio je na 5:1, ali već tri minute kasnije Obžetić svojim drugim zgoditkom vratio je domaću prednost na +5. U 81. minuti zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti domaći igrač Tomislav Holec. Dvije minute kasnije gosti iz Čađavice koriste brojčanu prednost i drugim pogotkom Šomođija smanjuju na 6:2. Konačni rezultat je postavio domaći vratar Josip Vuzem, koji je u 88. minuti iz kaznenog udarca svladao gostujućeg vratara Bartola Pintarića.

IMG 8662 Custom

– Odličnom igrom došli smo do naše najuvjerljivije pobjede u ovogodišnjem prvenstvu. Za osiguranje ligaškog statusa potrebna su nam još tri boda – kratko je prokomentirao trener Borove Mile Grdić.

Borova – Mladost 1930. Čađavica 7:2
Igrač utakmice: Mateo Gegić

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”632659″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content