FOTO Četekovački Dinamo s tri pogotka Jaklića pregazio Borovu, Grdić: Ja sam najveći krivac, a gostima čestitam na pobjedi

U 24. kolu 1. županijske nogometne lige pred Borovom je u domaćem susretu s Dinamom iz Četekovca bio imperativ pobjede, kako bi mirno nastavila ligaško natjecanje. Domaća momčad kao da je “izgorila” u toj želji i na kraju je poražena rezultatom 4:1.

Nogometaši obiju momčadi su imali veliku prepreku – jak vjetar. Nakon početnog ispitivanja snaga, u prvom ozbiljnijem prodoru prema gostujućim vratima domaći topnik Darko Obžetić postigao je vodeći zgoditak za Borovu pa se činilo da će Grdićeva momčad doći do nove pobjede jer je desetak minuta kasnije isti igrač u sličnom prodoru loptu uputio nekoliko centimetara kraj vratnice.

Kako je vrijeme odmicalo gosti su imali loptu sve više u nogama i bili opasniji za domaća vrata. U 18. minuti Marijo Košorog pogodio je vratnicu, a u 23. minuti kao “šilo” kroz domaću obranu prolazi Marinko Jaklić i poravnava na 1:1. U 30. minuti iskusni Antun Dunković s dvadesetak metara pogađa vratnicu domaćeg gola. Nakon lijepe akcije u 37. minuti Matej Dorinka pogađa domaću mrežu i gosti s prednošću 2:1 odlaze na odmor.

IMG 7550 Custom

Na početku drugog dijela domaći trener Mile Grdić u igru uvodi Tomislava Holeca. Igrači Borove ozbiljno pritišću gostujuću momčad na njezinu polovicu terena, ali bez konkretnih prilika. Igrači Dinama igraju na kontre i jedna takva je urodila plodom u 65. minuti, kada je iz drugog pokušaja Jaklić postigao svoj drugi zgoditak i doveo Dinamo u prednost od 3:1. U 72. minuti zbog ozljede iz igre je izašao Darko Obžetić što je oslabilo domaće napade, a tri minute kasnije još jedan bijeg Marinka Jaklića, koji postiže hat-trick i postavlja konačni rezultat 4:1 za gostujuću momčad. Do kraja se igra većinom odvijala na sredini terena.

-Ovaj rezultat je ogledalo našeg rada. Ovog proljeća slabo smo trenirali, a to se vidi i na rezultatima. Upravo sam ja zbog toga najveći krivac. Pred nama je neizvjesna borba za opstanak u ligi. Čestitam gostima na zasluženoj pobjedi – razočaran je bio domaći trener Mile Grdić.

IMG 7559 Custom

– Nakon početnih neuspjeha, kada u nekoliko susreta nismo imali sreće, a bili smo i nekompletni, u posljednjim utakmicama nam se otvorilo. Naš vezni red igra sve bolje, što se vidi na rezultatima – sretan je bio gostujući trener Ivica Dorinka.

-Čestitam svojim suigračima, bez čije pomoći ne bih postigao tri zgoditka – skroman je bio trostruki strijelac Marinko Jaklić.

Borova – Dinamo Četekovac 1:4
Igrač utakmice: Marinko Jaklić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”630515″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content