FOTO Rezovac nastavio dugi niz bez pobjeda, Mikleuš odnio sva tri boda s TVIN-a

U redovima županijskog prvoligaša Rezovca nadali su se da će u susretu 25. kola 1. županijske nogometne lige, na svom ovoproljetnom domaćem travnjaku Sportskog centra TVIN, u ogledu s Mikleušom prekinuti svoj gotovo dvomjesečni post bez ligaške pobjede.

Međutim gosti su došli do pobjede od 2:0 i tri boda, s kojima su se donekle učvrstili u sigurnoj zoni na tablici. Nakon početnog ispitivanja snaga u 12. minuti dosuđen je udarac iz kuta za gostujuću momčad. U gužvi je “zaspala” domaća obrana, a najprisebniji bio je iskusni Darko Kokoška i doveo Mikleuš u prednost 1:0.

IMG 8344

Domaći igrači su jurnuli prema gostujući vratima, ali nisu uspjeli promijeniti rezultat. Neefikasni su bili Stjepan Iharoš u 25. minuti, Dario Godeč u 30. i Mateo Tomić u 38. minuti. Ono što su propustili domaći napadači, kažnjeno je u 44. minuti. S desnog boka Josip Jančić ulazi u domaći kazneni prostor i prizemnom loptom pogađa suprotni kut domaćih vrata i dovodi goste u prednost od dva zgoditka. Dva gostujuća prodora bila su dovoljna za maksimalnu realizaciju napada.

U drugom dijelu domaća momčad imala je terensku inicijativu, ali bez konkretne završnice. Najozbiljniju priliku za postizanje zgoditka ima je Silvijo Buzuk, ali je gostujući vratar ostao nesavladan.

Rezovac – Mikleuš 0:2
Igrač utakmice: Josip Jančić

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”631837″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content