FOTO Slatina u prvom poluvremenu riješila pitanje pobjednika protiv Bilogorca i nastavila uspješan niz

U 26. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Slatine na svom su terenu stadiona Antune Tone Butorca pobijedili “fenjeraša” Bilogorac iz Velikog Trojstva 4:1.

U prvom dijelu Slatinčani su bili izuzetno efikasni, postigli su četiri zgoditka. U osmoj minuti Matej Kupres odlično je poslužio Filipa Pejakića, koji je doveo domaću momčad u prednost. Tridesetak minuta kasnije Marko Šuntić je asistirao Matiji Bubašu za 2:0. Dvije minute kasnije, nakon prekršaja na Šuntiću, dosuđen je kazneni udarac za domaće, koji je Renato Pecolaj uspješno realizirao.

m IMG 8915

U posljednjim trenucima prvog dijela svojim drugim zgoditkom Bubaš je povisio na 4:0. U drugom dijelu domaća momčad je usporila ritam, što koriste gostujući nogometaši i zgoditkom Šimuna Stančina u 59. minuti postavljaju konačnih 4:1.

-Nakon efikasnog prvog dijela, u nastavku se igralo besadržajno i rastrgano s puno prekida. S još tri boda u preostala četiri kola i teorijski bi potvrdili ligaški status – susret je rezimirao trener Slatine Damir Pemper.

Slatina – Bilogorac Veliko Trojstvo 4:1
Igrač utakmice: Matija Bubaš

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”632602″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content