Jendrašić protiv donedavnih suigrača, Pemper vjeruje u pobjedu koja bi donijela mirniji nastavak prvenstva

U subotu, 15. svibnja u 17 sati i 30 minuta u 24. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, na stadionu Antuna Tone Butorca u Slatini, domaća momčad igra s Mladosti iz Kloštra Podravskog.

Prošle subote Slatinčani su sa samo jedanaest igrača uspjeli osvojiti vrijedan bod na gostovanju u Čazmi odigravši 1:1.

– Vjerujem da će mi se u sastav vratiti većina ozlijeđenih igrača, što će mi olakšati sastavljanje prve postave, a moći ću napraviti i poneku zamjenu. To nam otvara put za osvajanje tri boda – optimističan je trener Slatine Damir Pemper.

Njegovim pulenima neće biti lako jer u Slatinu dolazi momčad koja se trenutno nalazi na trećem mjestu na tablici s 13 bodova više od Pemperove momčadi, koja je na desetoj poziciji. U gostujućem dresu igrat će donedavni slatinski prvotimac Domagoj Jendrašić, koji je zimus prešao u redove Mladosti.

U prvom dijelu natjecanja Mladost je na svom terenu pobijedila Slatinu 3:0, s tim da su sva tri zgoditka postignuta u posljednjih desetak minuta susreta. Sada će Slatinčani imati priliku za uzvrat. Osvajanjem tri boda domaća momčad bi se učvrstila u sredini tablice i mirno čekala završetak natjecanja.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content