Kandidati HDZ-a na lokalnim izborima Igor Andrović, Marijo Klement i Alen Jurenac posjetili Paušince

Kandidati s liste HDZ-a Virovitičko-podravske županije za predstojeće lokalne izbore, točnije kandidat za župana Igor Andrović i njegovog zamjenika Marijo Klement u društvu saborskih zastupnika Josipa Đakića i Vesne Bedeković, posjetili su malo mjesto Paušinci u općini Čačinci gdje su im domaćini bili načelnik Mirko Mališ, kandidat za načelnika općine Alen Jurenac te predsjednik temeljnog ogranka Paušinci Vlado Držaić.

– Općina Čačinci redovno pomaže svakom svom mjestu pa tako i Paušincima i konstantno  su poneki projekti ovdje u tijeku. I danas smo ovdje kako bi od mještana izravno saznali što bi još trebalo promijeniti, izgraditi i urediti kako bi mještani imali maksimalne uvjete za život – rekao je kandidat za načelnika općine Čačinci Alen Jurenac.

Kandidat HDZ-a za župana VPŽ Igor Andrović najavio je podršku općini Čačinci u svim daljnjim projektima na području svih naselja.

– Sve je to naša županija, i Paušinici, Rajino Polje, Brezovljani Vojlovički, Čačinci, i sva mjesta koja čine ovu županiju i naravno da je Županija tu kako bi svim mještanima svojih mjesta i gradova dali sigurnost i normalne uvjete kako za razvoj svakog mjesta tako i za život mještana. Zato je važno da uzađete na izbore i date glas HDZ-u, kako Alenu Jurencu na području vaše općine, tako i meni na području VPŽ-a da zajedno nastavimo dalje – rekao je Igor Andrović.

(OO HDZ Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content