Majdenić ostaje na klupi Papuka uz čvrstu podršku Uprave i svih igrača: Itekako imam želju nastaviti raditi s ovim momcima

Martin Majdenić ostaje trener orahovačkog Papuka. Zaključak je to sastanka Uprave kluba koji je vrlo brzo završio jednoglasnom odlukom i čvrstom podrškom svom treneru. Kako i Uprava, tako je i kompletna momčad “stala” uz svog trenera.

-Porazgovarali smo o svemu što se događalo u posljednje vrijeme u i oko kluba i zaključili kako je Martin Majdenić vrhunski trener i još bolji čovjek kojeg svakako želimo imati u klubu kao prvog trenera i to mu predočili. Moram svakako reći kako je njegovo podnošenje ostavke nakon poraza u Virovitici dokaz koliko je moralan i velik čovjek, a mi smo svjesni i koliko je on već sada učinio za klub kada nam je bilo najteže i koliko je svojim znanjem i stručnošću podigao momčad i klub na jednu visoku razinu. Idemo zajedno dalje, mi smo svoj cilj za ovu sezonu ispunili, ušli među šest najboljih momčadi 3. HNL Sjever, a svi vjerujemo u još bolja vremena. Cilj je ovog ljeta pojačat se te u idućoj sezoni biti među prve tri momčadi u ligi, a također ćemo i osnažiti rad s mlađim kategorijama – rekao je u ime svih članova Uprave kluba dopredsjednik Slobodan Lukić.

Trener Majdenić bio je zadovoljan nastavkom suradnje s Papukom.

-Upisali smo četiri poraza zaredom i ja sam poslije poraza u kupu u Virovitici postupio moralno i odgovorno te ponudio svoj mandat na raspolaganje. Drago mi je da je moj rad prepoznat od strane Uprave i posebno igrača i ja im na tome zahvaljujem. Itekako imam želju i volju nastaviti raditi s ovim momcima koji su odlični igrači i imaju ogroman prostor za veliki napredak i siguran sam da zajedno možemo jako puno – rekao je Majdenić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content