Nastavlja se s ulaganjima u Brlićima: Stigli novi garderobni ormarići i namještaj

Grad Virovitica, u suradnji s odgojno-obrazovnim ustanovama čiji je osnivač, kontinuirano radi na poboljšanju materijalnih i tehničkih uvjeta rada u školama kako bi učenici i djelatnici imali kvalitetan i ugodan prostor za rad i učenje.

U Osnovnoj školi Ivane Brlić – Mažuranić tako se ovih dana montiraju novi garderobni ormarići i namještaj, a matičnu školu su tim povodom obišli gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa zamjenicom Vlastom Honjek – Golinac te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

– Nastavljamo s ulaganjem u ustanove odgoja i obrazovanja kako bi učenicima i djelatnicima omogućio najkvalitetnije uvjete za rad i učenje, istaknuo je gradonačelnik Ivica Kirin.

Za školu je nabavljeno 200 kompleta stolova jednosjeda sa stolicama, 173 ormarića za sve učenika nižih razreda matične škole te nova pećnica (konvektomat) za pripremu hrane. Vrijednost ove investicije je 686.000,00 kuna.

Osim toga, nedavno je saniran dio krovišta iznad glavnog ulaza matične škole, a prošle je godine instaliran novi sustav ventilacije i prozračivanja u kuhinji te su montirana nova korita i profesionalna perilica za suđe.

Ravnatelj Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić Ivica Tomljanović najavio je ovom prilikom kako je u planu i sanacija krovišta iznad krila razredne nastave, odnosno montaža novog pokrovnog lima.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content