Pri kraju izgradnja prometnice Duga Međa – Dolci, koja će biti spoj grada Orahovice i općine Zdenci

Pri kraju su radovi na izgradnji prometnice na dionici Duga Međa – Dolci, odnosno spoju grada Orahovice i općine Zdenci. Cesta je dužine 1,6 kilometara, a vrijednost investicije je 1,4 milijuna kuna s PDV-om.

Asfaltiranje prometnice obišli su povjerenik Vlade RH za Grad Orahovicu Saša Rister te načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić.

-Veseli što ovaj projekt vrlo brzo i kvalitetno ide svojem kraju tako da će cesta vrlo brzo biti i prohodna. Još jednom se moram zahvaliti Virovitičko-podravskoj županiji i županu Igoru Androviću koji su nam puno pomogli u realizaciji ovog projekta koji će jako puno značiti mještanima područja koje cesta okružuje, a isto tako i za povezivanje dvaju općina – rekao je Rister.

Cesta Duga Meda Dolci 1

Načelnik Durmić naglasio je kako je ovo još jedan projekt koji je dugo planiran i sada se uspješno bliži kraju.

-Ovaj zahvat već dugo planiramo i odradili smo mnoštvo potrebnih predradnji i evo, uz veliku pomoć župana Androvića i suradnjom s Gradom Orahovicom i povjerenikom Risterom, uspjeli smo doći pred sam kraj izgradnje ove ceste na veliko zadovoljstvo nas kao Općine, a posebno mještana Duge Međe i susjednih Dolaca te svih onih koji ma je prometovanje ovom cestom nužno – zaključio je Durmić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content