PRVE REAKCIJE NA REZULTATE Josip Đakić (HDZ): Hvala građanima, narod je prepoznao vrijednosti rada

Iako su rezultati lokalnih izbora za područje Virovitičko-podravsku županiju još uvijek nepotpuni (u vrijeme pisanja članka obrađeno je nešto više od 81 posto biračkih mjesta, prema Državnom izbornom povjerenstvu), jasno je da Igor Andrović ostaje župan, kao i Ivica Kirin kao gradonačelnik Virovitice.

Prve reakcije stižu iz samih stranaka.

Josip Đakić, predsjednik ŽO HDZ-a, koji je u izbore išao s koalicijskim partnerom HSLS-om, kaže kako prvi rezultati pokazuju da se rad isplati, vrednuje i ocjenjuje te da ih je kao takve danas (nedjelja) narod prepoznao.

Zahvalio je građanima koji su izašli na izbore, koji, kaže, “prepoznaju vrijednosti rada i pozvao ih da “potrube dvaput za pobjedu”.

-Mogu biti izuzetno zadovoljan sa svima, iako je moja ljestvica dignuta do maksimuma i iako sam tražio da cijela županija bude ‘plava’. Vjerujemo u to da ćemo nakon drugog kruga u Orahovici i Slatini kao koalicija ‘imati’ sva tri grada.

Župana smo dobili s povijesnim, najboljim rezultatom u Hrvatskoj, budućnost županije i  grada Virovitice i većine općina ostaje u rukama HDZ-a i u njihovim dokazanim ljudima koji su pokazali izuzetne vrijednosti. Neka to i dalje bude njihova odlika kojom će služiti svojim građanima i u novom mandatu – rekao je J. Đakić.

(www.icv.hr; foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content