Prvog dana nakon osvajanja drugog mandata, župan Igor Andrović posjetio je TVIN: Razvoj gospodarstva i novih radnih mjesta naš je prioritet i zadaća

Dan nakon što je izabran za župana u svom drugom mandatu, Igor Andrović posjetio je virovitički TVIN, jedan od najznačajnijih gospodarskih kolektiva Virovitičko-podravske županije. Uz svog zamjenika, Marija Klementa i županijskog pročelnika za gospodarstvo i poljoprivredu Bojana Mijoka, sastao se s novim direktorom TVIN-a Mariom Mikolašom i njegovim suradnicima.

– TVIN je godinama bio perjanica gospodarstva Virovitičko-podravske županije, želimo da tako bude i ubuduće. U razgovoru s direktorom i njegovim suradnicima, doznao sam kako je cilj vratiti TVIN na mjesto koje i zaslužuju u hrvatskoj drvnoj industriji. Nova uprava uz direktora Mikolaša ima jasnu viziju razvoja TVIN-a, a prema onome što nam je predstavljeno, TVIN ima svjetlu budućnost. Iza nas su lokalni izbori, no nama vrijeme nije stalo, nastavljamo uhodanim putem od prvoga dana novog mandata. TVIN, kao i bilo koja tvrtka s područja Virovitičko-podravske županije, ima našu punu potporu, kako Županijske uprave, tako naših institucija, ponajprije razvojne agencije VIDRA-e ili Poduzetničkog inkubatora u budućim projektima. Razvoj gospodarstva i novih radnih mjesta, naš je prioritet i zadaća od prvog dana novog mandata – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović obišavši pogone TVIN-a.

Direktor TVIN-a Mario Mikolaš govorio je o budućim izazovima, naglasivši sljedeće.

– Nama je cilj povećati proizvodnju i prodaju koja je bila na razini od prije nekih pet godina. Vjerujem da to možemo, jer TVIN je tvrtka s tradicijom i vrijednim ljudima i da ne vjerujem u to, nikada se ne bih prihvatio ovog posla.

(vpz.hr)

[g-gallery gid=”631882″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content