Saborski zastupnici Domovinskog pokreta dali podršku kandidatima za gradonačelnika Slatine i njegovog zamjenika, Denisu Ostrošiću i Iliji Nikoliću

Jučer (četvrtak) je u Parku 136. slatinske brigade održana konferencija za medije na kojoj su saborski zastupnici Domovinskog pokreta Daniel Spajić, Stipe Mlinarić i Stjepo Bartulica dali svoju i podršku stranke kandidatu za gradonačelnika Slatine Denisu Ostrošiću i kandidatu za njegovog zamjenika Iliji Nikoliću.

Na konferenciji za medije nisu se mogla postavljati pitanja od strane novinara s opravdanjem kako je to zapravo samo podrška kandidatima te im je rečeno da sva pitanja koja imaju upute tajnici stranke, odnosno glasnogovorniku, što smo i učinili sa naznakom da nam odgovore pošalju istog dana (četvrtak) do 20 sati, ali ih, dok ovo pišemo, nismo dobili.

Prigodom posjeta Slatini saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije Domovinskog pokreta Virovitičko-podravske županije Daniel Spajić osvrnuo na medijske izjave kandidata koalicije HDZ-HSLS za gradonačelnika Slatine Igora Fazekaša, te negirao sve što rečeno i nazvao ih neistinitima. Gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić saborskim je zastupnicima Domovinskog pokreta izrazio zahvalu na podršci njegove kandidature za još jedan gradonačelnički mandat, kao i kandidat za njegovog zamjenika Ilija Nikolić.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content