Slatinski poduzetnički inkubator novim stanarima nudi besplatan najam prostora čak 3 godine

Od tri novoizgrađena inkubatora u Virovitičko-podravskoj županiji Poduzetnički inkubator Slatina je najbolje popunjen. Danas inkubator u Slatini broji 8 poduzetnika početnika i jednu potpornu instituciju, a uz fizičke stanare imaju i 6 virtualnih stanara koji koriste usluge inkubatora u Slatini te 2 korisnika coworking prostora. Trenutno je popunjeno 11 od 14 prostora. Ovaj poduzetnički inkubator novim stanarima nudi besplatan najam prostora čak 3 godine.

– Osim besplatnog najma prostora, u inkubatoru se poduzetnicima pruža i niz dodatnih besplatnih usluga kao što su mentorstvo, edukacija, priprema poslovnih planova i projekata, brzi internet, promidžba i umrežavanje – istaknuo je zamjenik direktorice Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije Josip Hetrih.

Slatinski inkubator korisnicima nudi potpuno nove moderno opremljene prostore, ističe Hetrih, a osim ureda poduzetnici mogu koristiti i konferencijsku dvoranu, salu za sastanke, multimedijalni studio, zajednički prostor za šivanje i krojenje, coworking, kreativni studio, čajnu kuhinju i terasu.

PODUZETNICKI SLATINA 5

– Poduzetnici koji za svoje poslovanje ne trebaju ured mogu koristiti besplatnu uslugu „Virtualnog stanara“ gdje uz mogućnost registracije sjedišta na adresi inkubatora mogu koristiti poštanski sandučić, konferencijsku dvoranu i ostale zajedničke prostore – kaže Hetrih te dodaje kako se virtualnim stanarima u trajanju do 5 godina besplatno pružaju usluge mentorstva, edukacije te pripreme poslovnih planova i projekata.

Nova usluga koju mogu koristiti vanjski poduzetnici je i AD HOC najam ureda, a koja uključuje najam potpuno namještenog uredskog prostora u trajanju od 1 dana do 3 mjeseca po povoljnim cijenama. Poduzetnicima koji koriste AD HOC najam ureda potreban je samo laptop, a u cijenu usluge uključen je internet, besplatan parking i korištenje čajne kuhinje.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content