U OBŽ 34 novopozitivne osobe: Šest je novozaraženih iz D. Miholjca, tri osobe iz Koške i dvije iz Našica

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 358 uzoraka od kojih su 34 bila pozitivna na koronavirus.

Sa šireg područja Osijeka je deset novopozitivnih, šest je iz Donjeg Miholjca, po troje iz Koške i Petlovca. Po dvije pozitivne osobe imaju prebivalište u Našicama, Belom Manastiru i Podgoraču. Jednu novopozitivnu osobu bilježimo na području općina Magadenovac, Draž, Čepin, Đurđenovac, Antunovac i Kneževi Vinogradi.

Na bolničkom liječenju nalaze se 94 osobe oboljele od Covida-19, i to 64 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 11 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 30 pacijenata s tim oboljenjem.

Tijekom posljednja 24 sata preminulo je pet osobe s područja Osječko-baranjske županije u dobi od 70 do 82 godine. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se  trenutno nalaze 792 osobe.

Policijski službenici provjerili su samoinicijativno 12 osoba u samoizolaciji i nije utvrđeno niti jedno kršenje propisane mjere. Obavili su i 532 nadzora pri čemu nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content