U tijeku radovi u Gundulićevoj ulici u Virovitici: Radi se proširenje i sanacija ceste te rekonstrukcija nogostupa

Grad Virovitica će ove godine obnoviti 14 gradskih i prigradskih ulica u sklopu ugovora vrijednog oko 4,5 milijuna kuna.

Radove na rekonstrukciji ulica izvode Ceste d.d. Bjelovar, a ovog tjedna započeli su radovi u prvoj od četrnaest – u Ulici Ivana Gundulića. U navedenoj ulici radi se proširenje i sanacija ceste, kao i rekonstrukcija nogostupa.

Osim Ulice Ivana Gundulića, u sklopu ugovora obnovit će se i: Ulica Petra Preradovića, Augusta Cesarca, Franjevačka ulica, Ruđera Boškovića, Podravska ulica – odvojak, Mate Lovraka – odvojak, Ulica sv. Trojstva i Vinogradski put – I. odvojak u Milanovcu, Ulica sv. Križa u Sv. Đurađu, Ulica sv. Mihovila – odvojak u Rezovačkim Krčevinama, Sv. Jurja i Nikole Tavelića – V. odvojak u Podgorju te Paradajzov put u Golom Brdu.

Navedene radove obišao je i gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenicom Vlastom Honjek – Golinac i pročelnikom Upravnog odjela za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Kristijan Sabo.

20210504 122515
Foto: virovitica.hr

– Nedavno smo obnovili i Zagorsku ulicu u Taborištu, a uz navedenih 14 ulica, obnovit će se još i i Ulica Sv. Trojstva – II. odvojak i Vinogradski put – II. odvojak u Milanovcu, Mlinska ulica – III. odvojak u Svetom Đurađu te Zadnji jarak – odvojak u Golom Brdu. Također, raspisan je natječaj za spojnu cestu Gajeva – Vinkovačka. Trenutno se rade i nogostupi u Podravskoj u Taborištu te Ulici Marka Oreškovića u Koriji, a novi nogostup dobit će i Ulica Sajmište, dok ćemo u Ulici Ivana Zajca obnoviti postojeći. Uz navedeno, uskoro očekujemo i početak radova na obnovi 11 dječjih igrališta u gradu i prigradskim naseljima  rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content