Uprava Suhopolja zahvalila se Filipoviću i Brozoviću, Grofovi u potrazi za novim trenerom

Tomislav Filipović (40) više nije trener Suhopolja. Suradnju s ovim četvrtoligaškim klubom započeo je u srpnju 2019. godine, a od samog početka obavljao je dvostruku funkciju. Naime, Filipović nije imao samo ulogu glavnog trenera, već je i igrački pomagao momčadi kad god je to bilo potrebno.

Ipak, ovoj odluci očito je “kumovao” niz slabih rezultata ovog proljeća. Podsjetimo, Grofovi su trenutno na 10. mjestu ligaške ljestvice s 30 bodova, a sredinom mjeseca ispali su u četvrtfinalu Županijskog kupa na gostovanju u Zdencima kod vodeće momčadi 1. ŽNL.

Uprava se ujedno zahvalila i njegovom pomoćniku Bojanu Brozoviću.

-Zahvale našim dosadašnjim trenerima Tomislavu i Bojanu na angažmanu, predanosti, profesionalnosti i svemu ostalom učinjenom za naš klub u ove gotovo dvije godine njihovog rada. Kao i na svakom sportskom putu bilo je uspona i padova. Mi ćemo uvijek pamtiti samo ono dobro i pozitivno. Trenerima još jednom veliko hvala i puno uspjeha u budućem radu u ime igrača i vodstva kluba – stoji na facebook stranici NK Suhopolja.

Do kraja natjecanja 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica ostala su još tri prvenstvena kola. Ostaje nam za vidjeti tko će biti novi strateg Grofova

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content