Virovitičke košarkašice Z-13 pobjedom nad Mladosti plasirale se na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske

Virovitičke košarkašice do 13 godina starosti ostvarile su najveći uspjeh kluba u ovoj dobnoj kategoriji, a to je plasman na poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske.

Nakon što je Vindi iz Varaždina pobijedio Radnik iz Križevaca, virovitičkim košarkašicama za plasman na poluzavršnicu bila je potrebna pobjeda nad Mladosti iz Ivanovca. Prvi dio utakmice ponudio je veliku neizvjesnost te se na poluvrijeme krenulo sa samo četiri koša prednosti za djevojke iz Virovitice, no u trećoj četvrtini uslijedilo je razdoblje znatno bolje igre što je na kraju treće četvrtine dovelo do 13 koševa razlike.

Uzimajući u obzir činjenicu da je utakmica ponovno uplovila u mirne vode, trener Robert Fritz ponovno je dao priliku djevojkama koje nešto rjeđe dolaze na treninge no nekoliko potpuno bespotrebno prodanih lopti i tehničkih pogrešaka utakmicu su ponovno uvele u neizvjesnost.

Uslijedila je minuta odmora što se na kraju pokazalo kao pravi potez te su djevojke posljednje dvije minute odigrale znatno mirnije i utakmicu privele kraju za još jedan veliki uspjeh virovitičke košarke.

ŽKK Virovitica – ŽKK Mladost Ivanovec 35:29

ŽKK Virovitica: Ena Salajić 6, Lana Ivoš, Monika Sabolić Požežanac 6, Hana Deskar, Antonija Štefović, Lana Bajivić, Alisa Lovreković 2, Dorotea Blažičević 3, Margareta Cenger 6, Nika Gverić 8, Nikolina Hetzel, Tena Tolušić 4 i Korina Bosnić.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content