1. ŽNL Gradina iznenadila Voćin, Borova uzela bod Slogi, golijada u Četekovcu

U nedjeljnim utakmicama 29. kola 1. županijske nogometne lige bilo je puno uzbuđenja i zanimljivih rezultata.

Mladost je na svom terenu u Miljevcima iznenadila Rezovac i pobijedila 3:1. Strijelci za domaću momčad bili su Marko Nemeth u 15. minuti, Antonio Pejazić u 46. i Ivan Kolembus u 66. minuti, dok je jedini zgoditak za goste postigao Mateo Tomić u 58. minuti.

Vodeća Sloga iz Zdenaca gostovala je u Borovi. Gosti su istrčali s pomlađenim sastavom, koji je pokazao da se na njega može ozbiljno računati u idućim sezonama. Slogu je u prednost doveo svojim zgoditkom junior Luka Zeman u 20. minuti. Iskusni domaći igrači preuzeli su inicijativu te je u 54. minuti na 1:1 poravnao Mateo Gegić. Do kraja obje momčadi imale su nekoliko prilika za pogotke, ali se rezultat nije mijenjao.

IMG 0129 Custom

Podravac iz Sopja gostujuću utakmicu s Mladosti 1930. iz Čađavice odigrao je na svom stadionu Luka. Momčad iz Čađavice povela je zgoditkom Roberta Šomođija u 13. minuti. Podravac je preokrenuo na 3:1 zgodicima Mateja Androša u 29. minuti, Zdenka Lončareka u 40. i Antonija Babeca u 41. minuti. Antonio Martinčević u 60. minuti smanjio je prednost Podravca na 3:2, dok je konačnih 4:2 postavio svojim drugim pogotkom Babec minutu prije kraja susreta.

Gradina je osvojila tri boda na gostovanju u Ćeralijama, gdje je rezultatom 2:0 bila bolja od Voćina. Prvi pogodak postigao je Zvonimir Juhas u 56. minuti, a drugi Franjo Blažičević u 85. minuti. Tri minute prije kraja utakmice domaći topnik Franjo Perić je zaradio crveni karton, nakon “ugodnog razgovora” sa sucima.

Ćeralije su povele na gostovanju kod Dinama u Četekovcu zgodicima Kristijana Djordjevića u 12. i Karla Volfa u 13. minuti. Do odlaska na odmor na 2:1 smanjio je Marijo Košorog. U drugom dijelu raspucala se domaća momčad i postigla čak sedam zgoditaka te je došla do pobjede 8:2. Tri zgoditka u drugom dijelu postigao je Matej Dorinka, a po jednom su gostujući mrežu pogodili Marijo Košorog, Antun Dunković, Bojan Kujavić i Marinko Jaklić. U 78. minuti isključen je predstavnik Ćeralija Toni Jozić, nakon verbalnog obračuna s glavnim sucem Juricom Culejem.

Mikleuš je pobijedio na gostovanju u Sladojevcima domaću Slavoniju 2:0. Prvi pogodak je postigao Danko Šimunić u 28. minuti, a drugi Josip Jančić u 41. minuti. Igrač Mikleuša Ivan Ivčić u 85. minuti morao je napustiti teren zbog drugog žutog kartona.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content