BOGAT PROGRAM U nedjelju, 6. lipnja Memorijalni turnir u mini rukometu “Vilim Tičić” na gradskoj šetnici u Virovitici

Pandemija koronavirusa proteklih nešto više od godinu dana najviše je pogodila dvoranske sportove i to posebice mlađe uzraste, koji zbog epidemioloških mjera nisu mogu redovito trenirati. Koliko su to vremenske prilike omogućavale treniralo se na otvorenom, ali nije bilo natjecanja.

Nakon jedne godine pauze Rukometni klub Viro Virovitica, uz pomoć Rukometnog saveza Virovitičko–podravske županije, Hrvatskog rukometnog saveza, Grada Virovitice, Turističke zajednice grada Virovitice te sponzora i donatora u nedjelju organizira Memorijalni turnir u mini rukometu “Vilim Tičić”. Ako to dozvole vremenske prilike, turnir će se održati na gradskoj šetnici ispred virovitičke gimnazije, a u slučaju kiše turnir će biti održan pokraj hale VIROEXPO.

Na turniru će nastupiti deset ekipa: po dvije Viro Virovitice i Osijeka te po jedna Slatine, kutinske Moslavine, Valpovke iz Valpova, Daruvara i Petrinje.

Početak turnira je predviđen u 10 sati, dok je u 11 sati svečano otvaranje turnira. Razigravanje za poredak se igra od 15 sati. Revijalnu utakmicu odigrat će dvije ekipe najmlađih rukometašica 1234 Virovitice.

Dan rukometa

Osim turnira u mini rukometu za dječake 2011. godišta i mlađe, bit će i natjecanje za najjači šut grada u pet kategorija: U-9 (2011. i mlađi), U-11 (2009./2010.), U-13 (2007./2008.), U-15 (2005./2006.) i seniori.

U natjecanje se ulazi donacijom od 10 kuna klubu, a svaki sudionik ima pravo na pet šuteva. Bit će organizirano i natjecanje u izvođenju sedmeraca.

Tijekom turnira će se vršiti upis muške i ženske djece u školu rukometa RK Viro Virovitice, odnosno ŽRK 1234 Virovitice.

Raspored turnira

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

Plakat turnir scaled

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content