Do kraja lipnja završetak radova na uređenju mjesnih domova u Obradovcima i Zokovom Gaju, uskoro početak obnove doma u Zdencima

Općina Zdenci nastavila je s uređenjem mjesnih domova. Trenutno su u završnim fazama radovi na uređenju domova u Obradovcima i Zokovom Gaju. Uređenje doma u Obradovcima sufinanciralo je Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

-Kroz radove je obuhvaćeno vanjsko uređenje i to krovišta, fasade i stolarije i završetak radova, kako smo i najavili, očekujemo do kraja lipnja. Hvala Ministarstvu na velikoj pomoći i evo, ljudi iz ovoga naselja imat će svoje mjesto okupljanja – kaže načelnik Durmić te dodaje i informacije o domu u Zokovom Gaju:

-Ovu investiciju sufinancirali su Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU te Savez Slovaka Hrvatske jer tamo ponajviše boravi i radi Matica Slovačka. Veći dio doma je već uređen, a trenutno se rade završni zahvati. Preostaje nam još uređenje doma u Zdencima, projektna dokumentacija je spremna i samo se čeka natječaj na koji taj projekt možemo prijaviti – zaključio je Durmić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content