SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE Virovitičanin Karlo Boos drugi u izbačaju i treći u disciplini trzaj

foto: Facebook

Virovitičanin Karlo Boos osvojio je drugo mjesto u disciplini izbačaj i treće mjesto u disciplini trzaj na Seniorskom prvenstvu Hrvatske za žene i muškarce, koje se u Zagrebu održalo ovog vikenda. 

Karlo Boos, koji inače trenira i nastupa u DK Metalac u Zagrebu, ovaj put pobjedu je izborio u samostalnim natjecanjima u kategoriji do 89 kilograma. U izbačaju je drugo mjesto izborio s 142 podignuta kilograma, dok mu je bronca pripala u trzaju sa 117 kilograma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

-Iznimno sam zadovoljan napretkom u odnosu na prošlu godinu i zahvalan svima na podršci – po običaju skromno je rekao Karlo nakon natjecanja. 

Na prvenstvu je ove godine nastupio još jedan Virovitičanin – Gabriel Horvat (16). Ovo mu je bilo prvo natjecanje. 

On se natjecao u kategoriji do 96 kilograma i za prvi put pokazao kvalitetu – podigao je u trzaju 105 kilograma, a u izbačaju 115 kilograma. 

-Ponosan sam na njegov trud i rezultate, pogotovo jer je nastupio kao jedan od najmlađih natjecatelja. Ovo je prekrasan sport i kad čovjek uloži svoju ljubav, znanje i trud, onda i rezultati stižu – poručio je Karlo Boos. (www.icv.hr, mlo, foto: Facebook, privatni arhiv)