FOTO Fantastični Dejan Špoljar svojim vratolomijama publiku u Špišić Bukovici ostavio bez daha

Nakon što je završila 5. Moto alka za osobe s invaliditetom i 35. tradicionalna Moto alka u Špišić Bukovici povodom “Ivanja”, započeo je “stunt show” fantastičnog Dejana Špoljara i njegovog tima, koji je na trenutke publiku ostavio gotovo bez daha.

Gromoglasan pljesak i ovacije na kraju ove nevjerojatne izvedbe najbolji su dokaz koliko su se Bukovčanima i ostalim posjetiteljima svidjele akrobacije ovog Zaprešićanina, inače jednog od najboljih stunt majstora u Hrvatskoj.

Špoljar je vlasnik mnogih rekorda, a svakako treba istaknuti njegovu vožnju na prednjem kotaču u duljini od 200 metara, na stražnjem čak 30 kilometara, a upisao se i u Guinnessovu knjigu rekorda za vožnju na stražnjem kotaču s nogama preko volana i bez ruku. Prevalio je tako 137 metara, prije njega rekord je iznosio 83 metra.

MG_6783

Njegovu današnju vožnju na prednjem i stražnjem kotaču, okrenut prema naprijed ili prema natrag, vožnju bez ruku ili na glavi te brojne druge akrobacije ispred zgrade Općine u Špišić Bukovici dugo će pamtiti svi, a posebno oni najmlađi koji su ovu prigodu iskoristili za zajedničku fotografiju.

Za razliku od 2019. godine, kada je posljednji put “zapalio” publiku u Bukovici, ovog je puta još više oduševio sve nazočne odličnim točkama i svojim novim “trikovima”.

(www.icv.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content