FOTO Hat-trick Lončareka u teškoj pobjedi protiv Borove, Ugarković dvaput precizan protiv Bratstva

U posljednjem kolu 1. županijske nogometne lige vodila se grčevita borba za drugo mjesto i naslov viceprvaka. U igru za drugo mjesto na tablici, uz Graničar Bušetinu, bili su Voćin i Podravac iz Sopja.

Na stadionu Luka u Sopju u susretu između Podravca i Borove bilo je uzbudljivo i efikasno. Gosti iz Borove u dva navrata imali su minimalnu prednost, koju su domaći dvaput stizali i prestizali. Na kraju je završilo 4:3 za momčad Marija Tole. Tri zgoditka za Podravac postigao je Zdenko Lončarek, do čega dva iz kaznenih udaraca, a strijelac pobjedničkog pogotka u 87. minuti bio je Antonijo Kušen. Pogotke za goste iz Borove postigli su Tomislav Peula, Ivan Jugović i Antonio Vuzem.

m_IMG_9557

Ćeralije su dva puta bile u prednosti u domaćem susretu s Voćinom, ali je na kraju Voćin došao do pobjede 3:2. Dvostruki strijelac za Ćeralije bio je Dario Lejčić, dok su pogotke za Voćin postigli Kristijan Gusić, Nikola Tomić i Gabrijel Jaković. Interesantno je da su u oba sastava bili većinom juniori, konkretnije kod Ćeralija od 13 igrača u zapisniku 11 su bili juniori, a kod Voćina od 12 igrača također 11 bili su juniori.

Kako su sve tri momčadi, koje su se borile za drugu poziciju pobijedile, ostale su na istim mjestima: Graničar Bušetina druga, Voćin treći, a Podravac iz Sopja četvrti.

Mladost iz Čačinaca je s dva zgoditka bila bolja od Bratstva iz Gornjeg Bazja. Oba pogotka postigao je Ivan Ugarković: prvi u 11. minuti iz kaznenog udarca, a drugi u 88. iz igre.

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content